top of page
obuke-cover.jpg

ZAŠTO SU MAGNETIC

OBUKE ZA NOKTE

VAŠ NAJBOLJI IZBOR?

1. KOMPANIJA MAGNETIC JE
SPECIJALIZOVALA OBUKE ZA NOKTE

Magnetic je namerno izabrao da se specijalizuje za oblast tehnologije koja se bavi noktima. Mnoge druge Akademije i dobavljači bave se svime što je vezano za lepotu. Mi smo se posvetili isključivo noktima i najbolji smo u tome.

salonsko-usavrsavanje-ugt-50.jpg
obuka_07.jpg

2. KVALITETNA OBUKA 

JE NAŠ PRIORITET!

Nikada nećemo ugroziti naš visok nivo obrazovanja.  Sveobuhvatni kursevi za nokte koje nudimo dizajnirani su u Evropi i testirani su u poslednjih dvadeset godina. Svi naši kursevi predaju se po istim metodama i zahtevnim standardima koji se očekuju u Evropi.

Takođe, veliku pažnju posvećujemo kako ličnoj tako i higijeni prostora u kome se radi. Učimo sve naše studente da higijenski, uredno i čisto rade u salonu kako bi zaštitili sebe i svoje korisnike usluga od neželjenih mikroba i gljivičnih infekcija.

obuka_06.jpg

3. NAŠI EDUKATORI SU

ISKUSNI PROFESIONALCI

Svi MAGNETIC EDUKATORI za nokte strastveno se bave svojim poslom i moraju imati najmanje pet godina iskustva u radu kao tehničar za nokte. Naš glavni cilj je prenošenje znanja i pružanje podrške u daljem radu.  Svake  godine svi naši edukatori moraju da pohađaju obavezni petodnevni seminar i međunarodni događaj na temu Edukuj - Edukatora, čiji je domaćin Magnetic Holland. Sve to kako biste bili sigurni da su naši edukatori u toku sa najsavremenijim dostignućima i tehnikama obrade i nege noktiju. Svaki edukator doprinosi vašem uspehu pružajući vam informacije o proizvodima, tehnikama nanošenja i savetima kako da na pravi način upotrebite svoju diplomu, znanje i stečene veštine.

4. SVIM POLAZNICIMA OBUKA 

OBEZBEĐEN JE KOMPLETAN MATERIJAL ZA RAD U TOKU OBUKE!

Obuke u Harmoniji razlikuju se od obuka u drugim školama. Na početku svih obuka, svaki polaznik dobija kompletan materijal za rad, kako bi u potpunosti mogao da prati nastavu.  Magnetic obezbeđuje profesionalne proizvode koje polaznici koriste dok prate nastavu. Odmah na samom Vašem  početku imate privilegiju da se upoznate sa vrhunskim brendom MAGNETIC.  Na taj način sebi postavljate visoke standarde,  a mi smo tu da ispratimo i podržimo Vaš put ka uspehu.

obuka_08.jpg

SVI PROIZVODI ZA NOKTE KOJI SE KORISTE U NAŠOJ AKADEMIJI ZADOVOLJAVAJU NAJVIŠE SVETSKE STANDARDE. PROIZVEDENI SU U HOLANDIJI U SKLADU SA ISO 22716 STANDARDOM DOBRE PROIZVOĐAČKE PRAKSE U KOZMETICI. U NJIHOV RAZVOJ ULOŽENO JE ZNANJE BAZIRANO NA MEĐUNARODNOM ISKUSTVU DUGOM VIŠE OD 25 GODINA.

dm_03_01.jpg

MAGNETIC OBUKE U HARMONIJI

Naš posao u Harmoniji je da vam, korak po korak, pružimo praktične kurseve za nokte koji su upotpunjeni Magnetic proizvodima svetske klase. Verujemo da naš uspeh u potpunosti zavisi od rezultata koje svaki tehničar za nokte pokazuje svojim treningom i našim proizvodima. To znači da nam je cilj da obučimo i opremimo tehničare da budu vrhunski  - tehničare za nokte koji su poznati po svojoj stručnosti i kvalitetu pruženih usluga. 

Obuke vodi Dragica Mijatović
Magnetic expert edukator

bottom of page