obuka lp 1.jpg

HARMONIJA MAGNETIC

RASPORED OBUKA

Master class - Art frenč -Pipe

O programu i sadržaju obuke informišite se na aktuelnim najavama ili kod edukatora.

Osnovna Gel obuka

Namenjena je početnicima, odnosno osobama koje tek započinju ovu profesiju. Nije potrebno apsolutno nikakvo predznanje, ni teorijsko ni praktično.

Koncipirana je kao step by step obuka, odnosno svaki korak se detaljno demonstrira i uz ponavljanje vrlo uspešno usvaja.

Gel usavršavanje

Obuka namenjena tehničarima sa dužim ili kraćim iskustvom a koji su prošli baznu obuku neke od priznatijih škola.

Gel usavršavanje

Obuka namenjena tehničarima sa dužim ili kraćim iskustvom a koji su prošli baznu obuku neke od priznatijih škola. Ukoliko ste svesni da vaš nokat uz sav vaš trud ne izgleda SAVRŠENO ili imate problem pucanja ili podizanja gela – potražite pomoć.

Tanke linije - Вензель

Savladajte iscrtavanje elegantnih šara tankim linijima. Jednom kada ovladate tankim linijama bićete spremni za svaku novu tehniku Nail art-a jer skoro uvek dizajn treba dopuniti po nekom tankom linijim.

Aparatni/kombinovani manikir

Aparatni/kombinovani manikir, poznat još i kao ruski manikir, je danas postao standard u pružanju usluga u salonima. On podrazumeva savršeno uklanjanje zanoktica i pripremu nokatne ploče za gel lak ili gel.

Power gel usavršavanje

Iskusni tehničari  su upoznati sa svim prednostima i nedostacima gela i akrila. POWER gel  je GEL koji kombinuje najbolje od oba.

ŽELITE DA SAZNATE VIŠE

O BRENDU MAGNETIC

Jednostavno unesite vaše kontakt podatke i poruku i mi ćemo vas kontaktirati i odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi sa proizvodima kompanije MAGNETIC i obukama iz ranga MAGNETIC NAIL ACADEMY SRBIJA.