obuka lp 1.jpg

HARMONIJA MAGNETIC

RASPORED OBUKA

ap_komb 10.jpg
KOMBI manikir & Rubber base

Aparatni/kombinovani manikir, poznat još i kao ruski manikir, je danas postao standard u pružanju usluga u salonima. On podrazumeva savršeno uklanjanje zanoktica i pripremu nokatne ploče za gel lak ili gel.

osnovna gel obuka 07.jpg
OSNOVNA Gel obuka

Namenjena je početnicima, odnosno osobama koje tek započinju ovu profesiju. Nije potrebno apsolutno nikakvo predznanje, ni teorijsko ni praktično.

Koncipirana je kao step by step obuka, odnosno svaki korak se detaljno demonstrira i uz ponavljanje vrlo uspešno usvaja.

salonsko-usavrsavanje-ugt-41.jpg
GEL perfection

Obuka namenjena tehničarima sa dužim ili kraćim iskustvom a koji su prošli baznu obuku neke od priznatijih škola. Ukoliko ste svesni da vaš nokat uz sav vaš trud ne izgleda SAVRŠENO ili imate problem pucanja ili podizanja gela – potražite pomoć.

salon mix na 03.jpg
Summer mix nail art - početni novo

Naš savet kada poželite da zakoračite u svet nail arta da to uradite upravo sa ovom obukom. Sam naziv obuke već govori o kakvoj obuci je reč. Podrazumeva veliku primenu u salonskom radu zbog jednostavnosti i brzine u izradi. Od materijala kombinujemo dosta toga što već imamo u salonu uz pomoć po neke četkice i ideje da vidimo šta sa tim možemo napraviti.